DENNÉ MENU

Čas: 11:00 – 14:00 h
cena: 4,20 EUR / porcia

14. augusta 2020
  • Piatok

    Polievka: Polievka z hlávkovej kapusty s klobásou

    Hlavné jedlo:
    1. Sedliacke bravčové karé (slanina, cibuľa), pečené zemiaky, kyslá uhorka
    2. Kuracie prsia Hawai, dusená ryža, zeleninový šalát
    3. Pečené rybie filé po japonsky (so sezamom), varené zemiaky

15. augusta 2020
  • Sobota

16. augusta 2020
  • Nedeľa

17. augusta 2020
  • Pondelok

    POLIEVKA: Hráškový krém so šunkou (1)
    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Hovädzí tokáň na červenom víne, tarhoňa, kyslá uhorka ( 1,3,7)
    2. Plnené kuracie stehno, dusená ryža, šalát (1,3,7)
    3. Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou (1,3,7)

18. augusta 2020
  • Utorok

    POLIEVKA: Hovädzí vývar "risi bisi" ( ryža, hrášok) (9)
    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Kuracie prsia s bylinkami, šampiňónová omáčka, zemiaková štrúdľa (1,3,7)
    2. Poľovnícke špagety (bravčové mäso, zelenina, fazuľa) (1,3,7)
    3. Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky s maslom, tatárska omáčka (1,3,7)

19. augusta 2020
  • Streda

    POLIEVKA: Kelová so slaninkou (1)
    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Bravčová kapsa (omeleta s hráškom), zemiaková kaša, zeleninový šalát (1,3,7)
    2. Kuracie rizoto so šampiňónmi a zeleninkou, červená repa (7,9)
    3. Bavorské dolky so šľahačkou (1,3,7)