DENNÉ MENU
DENNÉ MENU
Možný osobný odber alebo dovoz denného menu!
OSOBNÝ ODBER
Cena: 6,50 €
Možnosť rezervácie s výberom menu
v čase 7:00 – 9:00 hod. na tel. č. 0911 669 863
ROZVOZ
REZERVÁCIA s výberom menu v čase 7:00 – 9:00 hod. na tel.č. 0911 669 863
Rozvoz jedla 12:00 – 13:00h
Cena: 7,00 € (v menu boxe)
- 12. januára 2025
-
-
Nedeľa
-
- 13. januára 2025
-
-
Pondelok
Polievka: Mrkvový krém 1
Hlavné jedlo:
1. 120g Hamburské bravčové ragú, kolienka 1,3,7,12
2. 120g Kurací plátok s nivovou omáčkou, ½ ryža, ½ hranolky, zeleninový šalát 1,7
3. 120g Grilovaný hermelín na zeleninovom šaláte, smotanový dip, bagetka 1,3,7
4. 120g Kurací steak, zemiakové dukátiky, francúzsky dresing, listový šalát so cherry paradajkami 1,7
-
- 14. januára 2025
-
-
Utorok
Polievka: Zeleninový boršč 9,12
Hlavné jedlo:
1. 120g Pražská hovädzia pečienka (hov.mäso plnené praženicou s hráškom), tarhoňa, kyslá uhorka 3
2. 300g Hrachový prívarok s klobáskou, kváskový chlieb 1,3,7
3. 120g Vykostené kuracie stehno so žemľovou plnkou, tlačené zemiaky, zeleninový šalát 1,3,7
4. 120g Kurací steak, zemiakové dukátiky, francúzsky dresing, listový šalát so cherry paradajkami 1,7
-
- 15. januára 2025
-
-
Streda
Polievka: Zemiaková s kuracím mäsom 1,7
Hlavné jedlo:
1. 120g Hamburger s trhaným bravčovým mäsom, cheddarom, zeleninou a dresingom, hranolky 1,3,7
2. 150g Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša, zeleninový šalát 1,3,7
3. 300g Farfalle so sušenými paradajkami, fetou a šampiňónmi 1,3,7
4. 120g Kurací steak, zemiakové dukátiky, francúzsky dresing, listový šalát so cherry paradajkami 1,7
-
- 16. januára 2025
-
-
Štvrtok
Polievka: Hovädzí vývar s cestovinou 1,3,7,9
Hlavné jedlo:
1. 120g Tagliatelle s morčacím mäsom, kukuricou, brokolicou a smotanou 1,3,7
2. 150g Pečená krkovička, dusená biela kapusta s pretlakom, parená knedľa 1,3,7
3. 300g Syrové halušky so slaninkou a restovanou cibuľkou 1,3,7
4. 120g Kurací steak, zemiakové dukátiky, francúzsky dresing, listový šalát so cherry paradajkami 1,7
-
- 17. januára 2025
-
-
Piatok
Polievka: Zeleninová s haluškami 1,3,7,9
Hlavné jedlo:
1. 120g Hovädzie kúsky s pečenou paprikou, ½ ryža, ½ hranolky, zeleninový šalát 7
2. 300g Cisársky trhanec s lesným ovocím, čokoládou a šľahačkou 1,3,7
3. 120g Kuracie prsia „Capresse“, opekané zemiaky, zeleninový šalát 1,7
4. 120g Kurací steak, zemiakové dukátiky, francúzsky dresing, listový šalát so cherry paradajkami 1,7
-