DENNÉ MENU

Čas: 11:00 – 14:00 h
cena: 4,20 EUR / porcia

13. júla 2020
  • Pondelok

    POLIEVKA: Kalerábová s haluškami (1,3,7)
    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Srbské ražniči, pečené zemiaky, zeleninový šalát (10)
    2. Kuracia kapsa (šunka, syr, kápia), americké zemiaky (1,7)
    3. Penne "Spinachi" (špenát, šunka, kukurica), syr (1,3,7)

14. júla 2020
  • Utorok

    POLIEVKA: Minestrone (9)
    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Maďarský guláš, parená knedľa (1,3,7)
    2. Restovaná bravčová pečeň na jablkách, ryža, zeleninový šalát (1)
    3. Kurací gyros na zelenom šaláte, 1/2 hranolky, tzatziky (7)

15. júla 2020
  • Streda

    POLIEVKA: Richtárska (9)
    (hovädzí vývar so zeleninou, zemiakmi, mäsom)
    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Obrátený bravčový rezeň, zemiaky s cibuľkou, zeleninový šalát (1,3,7)
    2. Kurací paprikáš s cestovinou (1,3,7)
    3. Hubovo-baklažánové krupoto, parmezán (1,7)

16. júla 2020
  • Štvrtok

    POLIEVKA: Fazuľová na kyslo (1,7)
    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Spišská pochúťka (bravčové soté), zemiaková placka, zeleninový šalát (1,3,7,10)
    2. Kuracie medailónky, mango chutney, pečené zemiaky (-)
    3. Tvarohovo-malinové knedlíčky, strúhanka (1,3,7)

17. júla 2020
  • Piatok

    POLIEVKA: Šampiňónová s mrveničkou (1,3,7)
    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Hovädzie ragú, tarhoňa, zeleninový šalát (1,3,7)
    2. Kuracie prsia "Capresse" (mozzarella, paradajky), 1/2 ryža, 1/2 hranolky (7)
    3. Granatierský pochod, kyslá uhorka (1,3,7)

18. júla 2020
  • Sobota