DENNÉ MENU

OSOBNÝ ODBER
REZERVÁCIA s výberom menu v čase 7:00 – 9:00h na tel.č. 0911 669 863
Výdaj v reštaurácii hotela 11:30 – 13:00h
Cena: 4,20 EUR (do vlastnej nádoby, alebo menu boxu)
Pri dodržiavaní epidemiologických opatrení, stravu vydávame pri vchode do hotela.

DOVOZ
REZERVÁCIA s výberom menu v čase 7:00 – 9:00h na tel.č. 0911 669 863
Rozvoz jedla 11:30 – 13:00h
Cena: 4,70 EUR (v menu boxe)

5. marca 2021
  • Piatok

    POLIEVKA: Cícerová s mrkvou (1)

    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Kuracie prsia "Havaj", 1/2 ryža, 1/2 hranolky (1,7,12)
    2. Rybie filé "Piccata", varené zemiaky (4)

6. marca 2021
  • Sobota

7. marca 2021
  • Nedeľa

8. marca 2021
  • Pondelok

    POLIEVKA: Špenátová s haluškami (1,3,7)

    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Karlovarské hovädzie ragú (paradajkový pretlak, smotana), maslové halušky (1,3,7)
    2. Ryžový nákyp s ovocím (1,3,7)

    DEZERTY:
    1. Jablková štrúdľa s čokoládou (1,3,7) Cena: 3,-€

9. marca 2021
  • Utorok

    POLIEVKA: Zeleninový krém s opraženým chlebom (1,3,7)

    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Kuracia galantína (roláda, šunka, syr), šampaň omáčka, ryža, zeleninový šalát ( 1,3,7)
    2. Bravčové karé s volským okom, americké zemiaky, zeleninový šalát (1,3)

    DEZERTY:
    1. Jablková štrúdľa s čokoládou (1,3,7) Cena: 3,-€

10. marca 2021
  • Streda

    POLIEVKA: Z fazuľových strukov (1,7)

    HLAVNÉ JEDLO:
    1. Losos s pečenou cviklou na javorovom sirupe, rukolová špongia ( 1,3,4,7)
    2. Pečené kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót (7)

    DEZERTY:
    1. Jablková štrúdľa s čokoládou (1,3,7) Cena: 3,-€