STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy sú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou dovozu.
  • Podmienkou vek nad 62 rokov, poberanie starobného dôchodku, trvalý pobyt v meste Spišská Nová Ves a vypísanie žiadosti.
  • Cena obedového menu je 4,40 €. (polievka + hlavné jedlo). V ponuke je iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude pri osobnom odbere do vlastných obedových nádob.
  • Cena dovozu je 0,50 €, jedlo je rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Platba za obedy sa realizuje na mesiac vopred.
  • Odhlásenie obedu je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911 669 863.
  • Obed sa vydáva a rozváža v čase od 10.00 – 13.00 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Žiadosť na odber stravy – STIAHNÚŤ

DENNÉ MENU

PONDELOK 03.11.2025
polievka: 0,33l Brokolicová
hlavné jedlo: 100g Kuracie soté „Labužník“ (šunka, kyslá uhorka, kápia), ryža

UTOROK 04.11.2025
polievka: 0,33l Sedliacka s vajcom
hlavné jedlo: 250g Zapekané zemiaky s kyslou kapustou a údeným mäsom

STREDA 05.11.2025
polievka: 0,33l Hovädzí vývar s bylinkovými haluškami
hlavné jedlo: 220g Pečené kuracie stehno, ryža, kompót

ŠTVRTOK 06.11.2025
polievka: 0,33l Z fazuľových strukov na kyslo
hlavné jedlo: 100g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, zeleninový šalát

PIATOK 07.11.2025
polievka: 0,33l Cícerová so zemiakmi
hlavné jedlo: 250g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

PONDELOK 10.11.2025
polievka: 0,33l Kulajda
hlavné jedlo: 100g Bravčové soté v placke, kapustový šalát s kukuricou

UTOROK 11.11.2025
polievka: 0,33l Z hlávkovej kapusty
hlavné jedlo: 100g Mletý rezeň so syrom, slovenský zemiakový šalát

STREDA 12.11.2025
polievka: 0,33l Talianska (paradajková s cestovinou)
hlavné jedlo: 250g Bryndzové halušky so slaninkou

ŠTVRTOK 13.11.2025
polievka: 0,33l Karfiolová
hlavné jedlo: 100g Bravčová panenka s chrenovou omáčkou, parená knedľa

PIATOK 14.11.2025
polievka: 0,33l Zeleninový boršč
hlavné jedlo: 250f Tekvicový prívarok s vareným vajíčkom, chlieb

PONDELOK 17.11.2025
polievka: 0,33l Hŕstková
hlavné jedlo: 100g Jánošíková kapsa (šunka, syr, kápia), varené zemiaky

UTOROK 18.11.2025
polievka: 0,33l Cesnaková číra so syrom a opraženým chlebom
hlavné jedlo: 100g Pečená krkovička so slivkovou omáčkou, opekané zemiaky

STREDA 19.11.2025
polievka: 0,33l Gulášová z bravčového mäsa
hlavné jedlo: 250g Špagety „Carbonara“ (smotana, slanina, vajíčko)

ŠTVRTOK 20.11.2025
polievka: 0,33l Rascová s vajcom
hlavné jedlo: 100g  Rizoto z bravčového mäsa, čalamáda

PIATOK 21.11.2025
polievka: 0,33l Šampiňónová s mrvenicou
hlavné jedlo: 100g Vyprážané rybie filé, zemiaková kaša, zeleninový šalát 0

PONDELOK 24.11.2025
polievka: 0,33l Fazuľová s párkom
hlavné jedlo: 100g Pečené bravčové karé, belehradské zemiaky (lečo, pretlak)

UTOROK 25.11.2025
polievka: 0,33l Zelerová
hlavné jedlo: 100g Zapekané kuracie prsia s broskyňou, ryža

STREDA 26.11.2025
polievka: 0,33l Kačací vývar s celestínskymi rezancami
hlavné jedlo: 250g Šošovicový prívarok s pečenou špekáčkou, chlieb

ŠTVRTOK 27.11.2025
polievka: 0,33l Tekvicový krém
hlavné jedlo: 100g  Bravčové ragú na smotane, cestovina

PIATOK 28.11.2025
polievka: 0,33l Čínska ostrokyslá
hlavné jedlo: 250g Penne s cuketovo-šampiňónovou omáčkou

Zmena jedál vyhradená! Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Jedálny lístok zostavila Ing. Soňa Pavlíková s kolektívom.