STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy budú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou rozvozu.
  • V tejto mimoriadnej situácii bude jedinou podmienkou vek nad 62 rokov.
  • Cena obedového menu je 2,90 €. K ponuke bude polievka + hlavné jedlo. Variť sa bude iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude len do vlastných obedových nádob. Platba za obed bude prebiehať priamo pri prebratí obeda.
  • Cena rozvozu je 0,50 €, jedlo bude rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Nahlásiť záujem o obed je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911 669 863. Obed sa bude vydávať a rozvážať v čase od 11.30 – 12.30 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Zároveň vyzývame všetkých záujemcov o stravu, aby dodržiavali potrebné opatrenia – hlavne nosenie rúška pri kontakte s personálom hotela Preveza pri výdaji alebo s vodičom pri rozvoze. Kapacita poskytovaných obedov je limitovaná na 70 porcií/denne.

Žiadosť na odber stravy – STIAHNÚŤ

DENNÉ MENU

STREDA 31.03.2021
polievka: 0,33l Richtárska
hlavné jedlo: 100g Bravčové zbojnícké ragú, tarhoňa, čalamáda

ŠTVRTOK 01.04.2021
polievka: 0,33l Zeleninová polievka
hlavné jedlo: 100g Bravčové pečené, krémový špenát, varené zemiaky

PIATOK 02.04.2021
VEĽKONOČNÝ PIATOK – NEVARÍME

PONDELOK 05.04.2021
VEĽKONOČNÝ PONDELOK – NEVARÍME

UTOROK 06.04.2021
polievka: 0,33l Šošovicová na kyslo
hlavné jedlo: 250g Strapačky so slaninou

STREDA 07.04.2021
polievka: 0,33l Mrkvová s kukuricou
hlavné jedlo: 100g Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša, zeleninový šalát

ŠTVRTOK 08.04.2021
polievka: 0,33l Kelová s klobásou
hlavné jedlo: 100g Boloňské lasagne

PIATOK 09.04.2021
polievka: 0,33l Hovädzí vývar s ryžou a hráškom
hlavné jedlo: 250g Žemľovka s ovocím

PONDELOK 12.04.2021
polievka: 0,33l Karfiolová číra
hlavné jedlo: 100g Hrachový prívarok s fašírkou, chlieb

UTOROK 13.04.2021
polievka: 0,33l Paradajková so syrom
hlavné jedlo: 220g Plnené pečené kuracie stehno, ryža, zeleninový šalát

STREDA 14.04.2021
polievka: 0,33l Brokolicová so zemiakmi
hlavné jedlo: 100g Hovädzie varené, kôprová omáčka, parená knedľa

ŠTVRTOK 15.04.2021
polievka: 0,33l Guľášová
hlavné jedlo: 250g Francúzske zemiaky

PIATOK 16.04.2021
polievka: 0,33l Zeleninová s mrveničkou
hlavné jedlo: 120g Rybie filé, citrónová omáčka, varené zemiaky

PONDELOK 19.04.2021
polievka: 0,33l Fazuľová s párkom
hlavné jedlo: 100g Kuracie prsia “Caprese” (mozzarella, paradajka, bazalka), ryža

UTOROK 20.04.2021
polievka: 0,33l Cesnaková krémová
hlavné jedlo: 250g Zapekané cestoviny so šunkou a zeleninou, čalamáda

STREDA 21.04.2021
polievka: 0,33l Boršč
hlavné jedlo: 100g Rolovaná bravčová krkovička, zemiaková kaša, kyslá uhorka

ŠTVRTOK 22.04.2021
polievka: 0,33l Hrášková s haluškami
hlavné jedlo: 100g Kuracie soté s pórom a hráškom, ryža

PIATOK 23.04.2021
polievka: 0,33l Zemiaková s kôprom
hlavné jedlo: 250g Cviklové rizoto so syrom

PONDELOK 26.04.2021
polievka: 0,33l Šampiňónová so zemiakmi
hlavné jedlo: 100g Kuracia rolka (šunka, syr, kápia), opekané zemiaky

UTOROK 27.04.2021
polievka: 0,33l Krúpová s údeným mäsom
hlavné jedlo: 250g Penne s brokolicovo-syrovou omáčkou

STREDA 28.04.2021
polievka: 0,33l Kalerábová
hlavné jedlo: 100g Moravský vrabec (bravč. pliecko), kyslá kapusta, parená knedľa

ŠTVRTOK 29.04.2021
polievka: 0,33l Francúzska
hlavné jedlo: 100g Chilli con carne (hovädzie mäso, fazuľa, zelenina), ryža

PIATOK 30.04.2021
polievka: 0,33l Hrachový krém s opraženým chlebom
hlavné jedlo: 250g Buchty na pare, kakao, maslo

Zmena jedál vyhradená! Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Jedálny lístok zostavila Ing. Soňa Pavlíková s kolektívom.