STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy budú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou rozvozu.
  • V tejto mimoriadnej situácii bude jedinou podmienkou vek nad 62 rokov.
  • Cena obedového menu je 2,90 €. K ponuke bude polievka + hlavné jedlo. Variť sa bude iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude len do vlastných obedových nádob. Platba za obed bude prebiehať priamo pri prebratí obeda.
  • Cena rozvozu je 0,50 €, jedlo bude rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Nahlásiť záujem o obed je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911 669 863. Obed sa bude vydávať a rozvážať v čase od 11.30 – 12.30 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Zároveň vyzývame všetkých záujemcov o stravu, aby dodržiavali potrebné opatrenia – hlavne nosenie rúška pri kontakte s personálom hotela Preveza pri výdaji alebo s vodičom pri rozvoze. Kapacita poskytovaných obedov je limitovaná na 70 porcií/denne.

Žiadosť na odber stravy – STIAHNÚŤ

DENNÉ MENU

PONDELOK 22.11.2021
polievka: 0,33l Talianska
hlavné jedlo: 100g Kuracie prsia s anglickou zeleninou, americké zemiaky

UTOROK 23.11.2021
polievka: 0,33l Cuketová toskánska
hlavné jedlo: 250g Americké lievance s ovocnou polevou

STREDA 24.11.2021
polievka: 0,33l Kulajda
hlavné jedlo: 250g Makové šúľance s opraženou strúhankou a maslom

ŠTVRTOK 25.11.2021
polievka: 0,33l Hŕstková
hlavné jedlo: 220g Plnené kuracie stehno, ryža, zeleninový šalát

PIATOK 26.11.2021
polievka: 0,33l Pórová s vajcom
hlavné jedlo: 120g Rybie filé s citrónovou omáčkou, varené zemiaky

PONDELOK 29.11.2021
polievka: 0,33l Šampiňónový krém
hlavné jedlo: 100g Zbojnícke bravčové ragú (klobása, slanina, koreň,zelenina), tarhoňa

UTOROK 30.11.2021
polievka: 0,33l Petržlenový krém
hlavné jedlo: 100g Vyprážaný kurací rezeň, tlačené zemiaky so slaninkou

STREDA 01.12.2021
polievka: 0,33l Slepačí vývar s cestovinou
hlavné jedlo: 250g Zapekané cestoviny (šunka, kukurica, syr)

ŠTVRTOK 02.12.2021
polievka: 0,33l Z fazuľových strukov na kyslo
hlavné jedlo: 100g Guľky v paradajkovej omáčke, maslové zemiaky

PIATOK 03.12.2021
polievka: 0,33l Zeleninový krém
hlavné jedlo: 250g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Zmena jedál vyhradená! Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Jedálny lístok zostavila Ing. Soňa Pavlíková s kolektívom.