STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy sú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou dovozu.
  • Podmienkou vek nad 62 rokov, poberanie starobného dôchodku, trvalý pobyt v meste Spišská Nová Ves a vypísanie žiadosti.
  • Cena obedového menu je 3,90 €. (polievka + hlavné jedlo). V ponuke je iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude pri osobnom odbere do vlastných obedových nádob.
  • Cena dovozu je 0,50 €, jedlo je rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Platba za obedy sa realizuje na mesiac vopred.
  • Odhlásenie obedu je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911 669 863.
  • Obed sa vydáva a rozváža v čase od 10.00 – 13.00 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Žiadosť na odber stravy – STIAHNÚŤ

DENNÉ MENU

ŠTVRTOK 09.05.2024
polievka: 0,33l Slepačí vývar s cestovinou
hlavné jedlo: 100g Bratislavské bravčové plece, cestovina

PIATOK 10.05.2024
polievka: 0,33l Brokolicový krém
hlavné jedlo: 250g Ryžový nákyp s ovocím

PONDELOK 13.04.2024
polievka: 0,33l Gulášová
hlavné jedlo: 300g Kuracie stehno na paprike, kolienka

UTOROK 14.5.2024
polievka: 0,33l Zeleninový boršč
hlavné jedlo: 100g Bravčová krkovička so žemľovou plnkou, restované zemiaky

STREDA 15.05.2024
polievka: 0,33l Z fazuľových strukov na kyslo
hlavné jedlo: 100g Zeleninové lasagne

ŠTVRTOK 16.05.2024
polievka: 0,33l Kapustová
hlavné jedlo: 100g Kurací Gordon Bleu, zemiaková kaša

PIATOK 17.05.2024
polievka: 0,33l Karfiolová číra s cestovinou
hlavné jedlo: 250g Penne „Arrabbiata“(koreňová zelenina, paradajky, syr, rukola)

PONDELOK 20.05.2024
polievka: 0,33l Sedliacka s vajcom
hlavné jedlo: 100g Živánska v alobale

UTOROK 21.05.2024
polievka: 0,33l Zeleninová jarná
hlavné jedlo: 100g Bravčová kapsa „Saltimboca“(br.karé, šunka, syr, šalvia), ryža

STREDA 22.05.2024
polievka: 0,33l Šošovicová na kyslo
hlavné jedlo: 250g Kurací perkelt, maslové halušky

ŠTVRTOK 23.05.2024
polievka: 0,33l Hráškový krém
hlavné jedlo: 100g Boloňské špagety

PIATOK 24.05.2024
polievka: 0,33l Cesnaková so zeleninou a krupicovými knedlíčkami
hlavné jedlo: 250g Špenátové halušky s nivovou omáčkou

PONDELOK 27.05.2024
polievka: 0,33l Kelová s klobásou
hlavné jedlo: 250g Cestoviny s brokolicovo-šampiňónovou omáčkou

UTOROK 28.05.2024
polievka: 0,33l Cuketová
hlavné jedlo: 100g Debrecínske bravčové ragú, tarhoňa

STREDA 29.05.2024
polievka: 0,33l Hovädzí vývar s rezancami
hlavné jedlo: 100g Kuracie soté s pórom a hráškom, ryža

ŠTVRTOK 30.05.2024
polievka: 0,33l Demikát (bryndzová s haluškami)
hlavné jedlo: 100g Maďarský guláš, parená knedľa

PIATOK 31.05.2024
polievka: 0,33l Kalerábová
hlavné jedlo: 250g Šošovicový prívarok s volským okom, chlieb

Zmena jedál vyhradená! Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Jedálny lístok zostavila Ing. Soňa Pavlíková s kolektívom.