STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy sú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou dovozu.
  • Podmienkou vek nad 62 rokov, poberanie starobného dôchodku, trvalý pobyt v meste Spišská Nová Ves a vypísanie žiadosti.
  • Cena obedového menu je 4,40 €. (polievka + hlavné jedlo). V ponuke je iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude pri osobnom odbere do vlastných obedových nádob.
  • Cena dovozu je 0,50 €, jedlo je rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Platba za obedy sa realizuje na mesiac vopred.
  • Odhlásenie obedu je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911 669 863.
  • Obed sa vydáva a rozváža v čase od 10.00 – 13.00 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Žiadosť na odber stravy – STIAHNÚŤ

DENNÉ MENU

PONDELOK 03.03.2025
polievka: 0,33l Zelerový krém
hlavné jedlo: 100g Bravčové karé s krémovým špenátom, tlačené zemiaky

UTOROK 04.03.2025
polievka: 0,33l Mrkvová s kukuricou
hlavné jedlo: 100g Guľky v paradajkovej omáčke, maslové zemiaky

STREDA 05.03.2025
polievka: 0,33l Bryndzová s paprikou
hlavné jedlo: 250g Jablkovo-tvarohová žemľovka

ŠTVRTOK 06.03.2025
polievka: 0,33l Zemiaková na kyslo
hlavné jedlo: 100g Kuracie prsia na šampiňónoch, ryža

PIATOK 07.03.2025
polievka: 0,33l Francúzska
hlavné jedlo: 100g Vyprážané rybie filé, zemiaková kaša, zeleninový šalát

PONDELOK 10.03.2025
polievka: 0,33l Hubová s mrvenicou
hlavné jedlo: 220g Záhradnícke kuracie stehno, cestovina

UTOROK 11.03.2025
polievka: 0,33l Karfiolový krém
hlavné jedlo: 100g Bravčový maďarský guláš, parená knedľa

STREDA 12.03.2025
polievka: 0,33l Šošovicová
hlavné jedlo: 250g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

ŠTVRTOK 13.03.2025
polievka: 0,33l Slepačí vývar s rezancami
hlavné jedlo: 100g Pečená krkovička, kôprová omáčka, maslové zemiaky

PIATOK 14.03.2025
polievka: 0,33l Zeleninový boršč
hlavné jedlo: 250g Špagety Carbonara (smotana, vajíčko, slanina)

PONDELOK 17.03.2025
polievka: 0,33l Hrachová
hlavné jedlo: 100g Kuracie „Kung Pao“, ryža

UTOROK 18.03.2025
polievka: 0,33l Hovädzí vývar s bylinkovými haluškami
hlavné jedlo: 250g Francúzske zemiaky, čalamáda

STREDA 19.03.2025
polievka: 0,33l Špenátová s vajíčkom
hlavné jedlo: 100g Vyprážané kuracie prsia v sézame, zemiaková kaša, šalát

ŠTVRTOK 20.03.2025
polievka: 0,33l Kelová so zemiakmi
hlavné jedlo: 100g Pečené bravčové, červená kapusta, parená knedľa

PIATOK 21.03.2025
polievka: 0,33l Cesnaková číra so syrom a opraženým chlebom
hlavné jedlo: 250g Makové šúľance s opraženou strúhankou a maslom

PONDELOK 24.03.2025
polievka: 0,33l Hrášková s haluškami
hlavné jedlo: 100g Trójska kapsa (br.mäso, kukurica, šampiňóny, kari v placke), 1/2 ryža

UTOROK 25.03.2025
polievka: 0,33l Fazuľová s údeným
hlavné jedlo: 250g Zeleninové rizoto, kyslá uhorka

STREDA 26.03.2025
polievka: 0,33l Krúpková
hlavné jedlo: 220g Pečené kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót

ŠTVRTOK 27.03.2025
polievka: 0,33l Zeleninová
hlavné jedlo: 100g Mletý rezeň so syrom, slovenský zemiakový šalát

PIATOK 28.03.2025
polievka: 0,33l Talianska (paradajková s cestovinou)
hlavné jedlo: 250g Bryndzové halušky

PONDELOK 31.03.2025
polievka: 0,33l Brokolicová
hlavné jedlo: 100g Bravčový perkelt, cestovina