STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy sú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou dovozu.
  • Podmienkou vek nad 62 rokov, poberanie starobného dôchodku, trvalý pobyt v meste Spišská Nová Ves a vypísanie žiadosti.
  • Cena obedového menu je 3,40 €. (polievka + hlavné jedlo). V ponuke je iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude pri osobnom odbere do vlastných obedových nádob.
  • Cena dovozu je 0,50 €, jedlo je rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Platba za obedy sa realizuje na mesiac vopred.
  • Odhlásenie obedu je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911 669 863.
  • Obed sa vydáva a rozváža v čase od 10.00 – 13.00 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Žiadosť na odber stravy – STIAHNÚŤ

DENNÉ MENU

STREDA 01.03.2023
polievka: 0,33l Zemiakový krém s restovanými šampiňónmi
hlavné jedlo: 100g Hovädzí stroganov, ryža, zeleninový šalát

ŠTVRTOK 02.03.2023
polievka: 0,33l Špenátová s vajcom
hlavné jedlo: 100g Kuracie prsia „Janette“ (zapekané so syrom), maslové zemiaky

PIATOK 03.03.2023
polievka: 0,33l Z hlávkovej kapusty
hlavné jedlo: 250g Zeleninové rizoto, syr, šalát

PONDELOK 06.03.2023
polievka: 0,33l Frankfurtská s párkom
hlavné jedlo: 100g Segedínsky guláš, knedľa

UTOROK 07.03.2023
polievka: 0,33l Fazuľová mliečna
hlavné jedlo: 100g Domáca sekaná, zemiaky na kyslo

STREDA 08.03.2023
polievka: 0,33l Karotkový krém s kukuricou
hlavné jedlo: 200g Zapekaný karfiol, varené zemiaky, zeleninový šalát

ŠTVRTOK 09.03.2023
polievka: 0,33l Krúpková
hlavné jedlo: 220g Plnené kuracie stehno, ryža, kompót

PIATOK 10.03.2023
polievka: 0,33l Zeleninová s mrvenicou
hlavné jedlo: 120g Vyprážané rybie filé, zemiaková kaša

PONDELOK 13.03.2023
polievka: 0,33l Richtárska
hlavné jedlo: 100g Hamburské bravčové stehno, cestovina

UTOROK 14.03.2023
polievka: 0,33l Hrachový krém
hlavné jedlo: 100g Kuracie Kung Pao, ryža

STREDA 15.03.2023
polievka: 0,33l Cibuľačka so zemiakmi
hlavné jedlo: 250g Zemiakové šúľance s opraženou strúhankou

ŠTVRTOK 16.03.2023
polievka: 0,33l Ruský boršč
hlavné jedlo: 100g Jánošíkové rebierko (br.karé, šunka, kápia, syr), opekané zemiaky

PIATOK 17.03.2023
polievka: 0,33l Kalerábová
hlavné jedlo: 250g Špagety „Carbonara“ (smotana, slanina, vajíčko)

PONDELOK 20.03.2023
polievka: 0,33l Cesnaková číro so syrom a opraženým chlebom
hlavné jedlo: 100g Kuracia galantína, vínová omáčka, ryža

UTOROK 21.03.2023
polievka: 0,33l Sedliacka s vajcom
hlavné jedlo: 100g Bravčový maďarský guláš, knedľa

STREDA 22.03.2023
polievka: 0,33l Brokolicová
hlavné jedlo: 250g Zeleninové lasagne

ŠTVRTOK 23.03.2023
polievka: 0,33l Cícerová s mrkvou
hlavné jedlo: 100g Kurací perkelt, maslové halušky

PIATOK 24.03.2023
polievka: 0,33l Minestrone
hlavné jedlo: 120g Zapekané rybie filé, varené zemiaky, zeleninový šalát

PONDELOK 27.03.2023
polievka: 0,33l Tekvicová
hlavné jedlo: 100g Kuracie prsia s nivovou omáčkou, ryža

UTOROK 28.03.2023
polievka: 0,33l Slepačí vývar s cestovinou
hlavné jedlo: 100g Hovädzie varené, chrenová omáčka, maslové zemiaky

STREDA 29.03.2023
polievka: 0,33l Gulášová
hlavné jedlo: 250g Špenátové halušky so syrovou omáčkou

ŠTVRTOK 30.03.2023
polievka: 0,33l Šampiňónová
hlavné jedlo: 100g Chrumkavý kurací rezeň (s ovsenými vločkami), zemiaková kaša

PIATOK 31.03.2023
polievka: 0,33l Zeleninový krém s krutónmi
hlavné jedlo: 250g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Zmena jedál vyhradená! Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Jedálny lístok zostavila Ing. Soňa Pavlíková s kolektívom.