STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy budú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou rozvozu.
  • V tejto mimoriadnej situácii bude jedinou podmienkou vek nad 62 rokov.
  • Cena obedového menu je 3,20 €. K ponuke bude polievka + hlavné jedlo. Variť sa bude iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude len do vlastných obedových nádob. Platba za obed bude prebiehať priamo pri prebratí obeda.
  • Cena rozvozu je 0,50 €, jedlo bude rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Nahlásiť záujem o obed je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911 669 863. Obed sa bude vydávať a rozvážať v čase od 11.30 – 12.30 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Zároveň vyzývame všetkých záujemcov o stravu, aby dodržiavali potrebné opatrenia – hlavne nosenie rúška pri kontakte s personálom hotela Preveza pri výdaji alebo s vodičom pri rozvoze. Kapacita poskytovaných obedov je limitovaná na 70 porcií/denne.

Žiadosť na odber stravy – STIAHNÚŤ

DENNÉ MENU

UTOROK 01.03.2022
polievka: 0,33l Z červenej šošovice
hlavné jedlo: 100g Mletý rezeň so syrom, zemiakový šalát s majonézou

STREDA 02.03.2022
polievka: 0,33l Zeleninová
hlavné jedlo: 250g Zemiaky na kyslo s volským okom

ŠTVRTOK 03.03.2022
polievka: 0,33l Krúpková
hlavné jedlo: 100g Kurací perkelt, cestovina

PIATOK 04.03.2022
polievka: 0,33l Cesnakový krém
hlavné jedlo: 250g Špenátové halušky so syrom

PONDELOK 07.02.2022
polievka: 0,33l Zemiaková s paprikou
hlavné jedlo: 100g Kuracie soté, ryža, zeleninový šalát

UTOROK 08.03.2022
polievka: 0,33l Richtárska (hov.vývar, zelenina, mäso)
hlavné jedlo: 250g Zapekané cestoviny (šunka, brokolica, kukurica),syr

STREDA 09.03.2022
polievka: 0,33l Kelová so slaninkou
hlavné jedlo: 220g Plnené kuracie stehno, zemiaková kaša

ŠTVRTOK 10.03.2022
polievka: 0,33l Hubová s mrvenicou
hlavné jedlo: 100g Koložvárska kapusta, varené zemiaky

PIATOK 11.03.2022
polievka: 0,33l Petržlenový krém
hlavné jedlo: 120g Rybie filé “picata” (paradajky,syr), maslové zemiaky

PONDELOK 14.03.2022
polievka: 0,33l Fazuľová na kyslo
hlavné jedlo: 100g Bravčové soté v zemiakovej placke, zeleninový šalát

UTOROK 15.03.2022
polievka: 0,33l Slepačí vývar s cestovinou
hlavné jedlo: 250g Strapačky so slaninkou

STREDA 16.03.2022
polievka: 0,33l Cviklový krém
hlavné jedlo: 100g Bravčová krkovička “Barbecue”, opekané zemiaky

ŠTVRTOK 17.03.2022
polievka: 0,33l Sedliacka s vajíčkom(koreňová zelenina, zemiaky, klobása)
hlavné jedlo: 100g Zapekané kuracie prsia s brokyňou, ryža

PIATOK 18.03.2022
polievka: 0,33l Karfiolová
hlavné jedlo: 250g Ovocné knedlíčky s opraženou strúhankou ,maslo

PONDELOK 21.03.2022
polievka: 0,33l Minestrone
hlavné jedlo: 100g Kuracia rolka(šunka, syr, kapia), zeleninová ryža

UTOROK 22.03.2022
polievka: 0,33l Špenátová
hlavné jedlo: 250g Parené buchty s makovým posypom , maslo

STREDA 23.03.2022
polievka: 0,33l Kulajda
hlavné jedlo: 100g Vyprážaný bravčový rezeň, tlačnčé zemiaky, kyslá uhorka

ŠTVRTOK 24.03.2022
polievka: 0,33l Francúzska
hlavné jedlo: 100g Debrecínske hovädzie ragú, tarhoňa

PIATOK 25.03.2022
polievka: 0,33l Mrkvová s kukuricou
hlavné jedlo: 250g Fusili s brokolicovo-syrovou omáčkou

PONDELOK 28.03.2022
polievka: 0,33l Kalerábová
hlavné jedlo: 100g Mexický guláš, ryža, zeleninový šalát

UTOROK 29.03.2022
polievka: 0,33l Hráškový krém s krutónmi
hlavné jedlo: 100g Moravský bravčový vrabec, parená knedľa

STREDA 30.03.2022
polievka: 0,33l Hovädzí vývar s bylinkovými haluškami
hlavné jedlo: 100g Kurací “Gordon blu” , maslové zemiaky

ŠTVRTOK 31.03.2022
polievka: 0,33l Gulášová
hlavné jedlo: 250g Zeleninové lasagne