STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy sú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou dovozu.
  • Podmienkou vek nad 62 rokov, poberanie starobného dôchodku, trvalý pobyt v meste Spišská Nová Ves a vypísanie žiadosti.
  • Cena obedového menu je 3,90 €. (polievka + hlavné jedlo). V ponuke je iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude pri osobnom odbere do vlastných obedových nádob.
  • Cena dovozu je 0,50 €, jedlo je rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Platba za obedy sa realizuje na mesiac vopred.
  • Odhlásenie obedu je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911 669 863.
  • Obed sa vydáva a rozváža v čase od 10.00 – 13.00 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Žiadosť na odber stravy – STIAHNÚŤ

DENNÉ MENU

PONDELOK 04.03.2024
polievka: 0,33l Hrášková s haluškami
hlavné jedlo: 100g Bravčové karé s volským okom, ryža

UTOROK 05.03.2024
polievka: 0,33l Sedliacka s vajcom
hlavné jedlo: 100g Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, domáca čalamáda

STREDA 06.03.2024
polievka: 0,33l Mrkvový krém so zázvorom
hlavné jedlo: 250g Penne s brokolicovo-šampiňónovou omáčkou

ŠTVRTOK 07.03.2024
polievka: 0,33l Slepačí vývar s cestovinou
hlavné jedlo: 100g Kurací perkelt, maslové halušky

PIATOK 08.03.2024
polievka: 0,33l Šampiňónová s mrvenicou
hlavné jedlo: 250g Parené buchty s kakaovým posypom a maslom

PONDELOK 11.03.2024
polievka: 0,33l Cesnakový krém
hlavné jedlo: 100g Kuracia rolka (šunka, syr, kápia), varené zemiaky, zeleninový šalát

UTOROK 12.03.2024
polievka: 0,33l Minestrone
hlavné jedlo: 250g Ryžový nákyp s ovocím

STREDA 13.03.2024
polievka: 0,33l Richtárska (hov.mäso, koreň.zelenina, zemiaky)
hlavné jedlo: 100g Segedínsky guláš, parená knedľa

ŠTVRTOK 14.03.2024
polievka: 0,33l Kalerábová
hlavné jedlo: 250g Šošovicový prívarok s klobásou

PIATOK 15.03.2024
polievka: 0,33l Kulajda
hlavné jedlo: 120g Rybie filé „Piccata“(pomodoro, cibuľa, syr), maslové zemiaky

PONDELOK 18.03.2024
polievka: 0,33l Zeleninová
hlavné jedlo: 100g Bravčové soté, ryža

UTOROK 19.03.2024
polievka: 0,33l Gulášová
hlavné jedlo: 250g Zapekané palacinky s jablkami a tvarohom

STREDA 20.03.2024
polievka: 0,33l Cuketová s cestovinou
hlavné jedlo: 100g Bratislavské bravčové ragú, cestovina

ŠTVRTOK 21.03.2024
polievka: 0,33l Krúpová s údeným
hlavné jedlo: 100g Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, opekané zemiaky

PIATOK 22.03.2024
polievka: 0,33l Paradajková so syrom
hlavné jedlo: 250g Zeleninové rizoto, syr, červená repa

PONDELOK 25.03.2024
polievka: 0,33l Fazuľová mliečna
hlavné jedlo: 100g Mexický guláš, ryža

UTOROK 26.03.2024
polievka: 0,33l Kelová so zemiakmi
hlavné jedlo: 250g Zapekaný karfiol, maslové zemiaky, kapustový šalát

STREDA 27.03.2024
polievka: 0,33l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
hlavné jedlo: 100g Guľky v paradajkovej omáčke, parená knedľa

ŠTVRTOK 28.03.2024
polievka: 0,33l Brokolicový krém
hlavné jedlo: 250g Špenátový prívarok, volské oko, varené zemiaky

Zmena jedál vyhradená! Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Jedálny lístok zostavila Ing. Soňa Pavlíková s kolektívom.