STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy budú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou rozvozu.
  • V tejto mimoriadnej situácii bude jedinou podmienkou vek nad 62 rokov.
  • Cena obedového menu je 2,90 €. K ponuke bude polievka + hlavné jedlo. Variť sa bude iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude len do vlastných obedových nádob. Platba za obed bude prebiehať priamo pri prebratí obeda.
  • Cena rozvozu je 0,50 €, jedlo bude rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Nahlásiť záujem o obed je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911 669 863. Obed sa bude vydávať a rozvážať v čase od 11.30 – 12.30 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Zároveň vyzývame všetkých záujemcov o stravu, aby dodržiavali potrebné opatrenia – hlavne nosenie rúška pri kontakte s personálom hotela Preveza pri výdaji alebo s vodičom pri rozvoze. Kapacita poskytovaných obedov je limitovaná na 70 porcií/denne.

DENNÉ MENU

PONDELOK 04.01.2020
polievka: 0,33l Brokolicová
hlavné jedlo: 100g Kuracie soté “Labužník”(šunka, kyslá uhorka, kápia), ryža

UTOROK 05.01.2020
polievka: 0,33l Sedliacka s vajcom
hlavné jedlo: 100g Bravčové ragú na smotane, cestovina

STREDA 06.01.2020
polievka: 0,33l Slepačí vývar s cestovinou
hlavné jedlo: 100g Vyprážaný bravčový rezeň, maslové zemiaky, kyslá uhorka

ŠTVRTOK 07.01.2020
polievka: 0,33l Z fazuľových strukov na kyslo
hlavné jedlo: 100g Hovädzie varené s chrenovou omáčkou, kysnutá knedľa

PIATOK 08.01.2020
polievka: 0,33l Zeleninový krém
hlavné jedlo: 250g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

PONDELOK 11.01.2020
polievka: 0,33l Šumavská kulajda
hlavné jedlo: 100g Bravčové soté v zemiakovej placke, zeleninový šalát

UTOROK 12.01.2020
polievka: 0,33l Zelerová
hlavné jedlo: 220g Plnené kuracie stehno, zemiaková kaša, zeleninový šalát

STREDA 13.01.2020
polievka: 0,33l Paradajková so syrom
hlavné jedlo: 200g Šošovicový prívarok, pečená klobása

ŠTVRTOK 14.01.2020
polievka: 0,33l Karfiolová
hlavné jedlo: 100g Mexický hovädzí guláš, ryža

PIATOK 15.01.2020
polievka: 0,33l Šampiňónová s mrveničkou
hlavné jedlo: 200g Zemiakové šúľance s opraženou strúhankou

PONDELOK 18.01.2020
polievka: 0,33l Hŕstková
hlavné jedlo: 100g Jánošíková kapsa (šunka, syr, kápia), varené zemiaky

UTOROK 19.01.2020
polievka: 0,33l Cesnaková číra
hlavné jedlo: 100g Pečená krkovička so slivkovou omáčkou, karlovarská knedľa

STREDA 20.01.2020
polievka: 0,33l Gulášová
hlavné jedlo: 250g Bryndzové halušky so slaninkou

ŠTVRTOK 21.01.2020
polievka: 0,33l Rascová s vajcom
hlavné jedlo: 100g Mletý rezeň so syrom, slovenský zemiakový šalát

PIATOK 22.01.2020
polievka: 0,33l Zeleninový boršč
hlavné jedlo: 250g Penne s brokolicovo-šampiňónovou omáčkou

PONDELOK 25.01.2020
polievka: 0,33l Fazuľová s klobásou
hlavné jedlo: 100g Kuracia rolka (šunka, syr, kápia), 1/2 ryža, 1/2 hranolky

UTOROK 26.01.2020
polievka: 0,33l Richtárska
hlavné jedlo: 100g Bravčové pečené, krémový špenát, maslové zemiaky

STREDA 27.01.2020
polievka: 0,33l Z hlávkovej kapusty
hlavné jedlo: 200g Parené buchty s kakaovým krémom a višňami

ŠTVRTOK 28.01.2020
polievka: 0,33l Čínska ostrokyslá
hlavné jedlo: 250g Rizoto z bravčového mäsa, syr, kyslá uhorka

PIATOK 29.01.2020
polievka: 0,33l Tekvicový krém
hlavné jedlo: 100g Rybie filé na masle, citrónová omáčka, tlačené zemiaky

Zmena jedál vyhradená! Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Jedálny lístok zostavila Ing. Soňa Pavlíková s kolektívom.