STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy budú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou rozvozu.
  • V tejto mimoriadnej situácii bude jedinou podmienkou vek nad 62 rokov.
  • Cena obedového menu je 2,90 €. K ponuke bude polievka + hlavné jedlo. Variť sa bude iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude len do vlastných obedových nádob. Platba za obed bude prebiehať priamo pri prebratí obeda.
  • Cena rozvozu je 0,50 €, jedlo bude rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Nahlásiť záujem o obed je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911  669 863. Obed sa bude vydávať a rozvážať v čase od 11.30 – 12.30 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Zároveň vyzývame všetkých záujemcov o stravu, aby dodržiavali potrebné opatrenia – hlavne nosenie rúška pri kontakte s personálom hotela Preveza pri výdaji alebo s vodičom pri rozvoze. Kapacita poskytovaných obedov je limitovaná na 70 porcií/denne.

DENNÉ MENU

PONDELOK 06.07.2020
polievka: 
0,33l Zemiaková s paprikou
hlavné jedlo: 100g Boloňské špagety, syr

UTOROK 07.07.2020
polievka: 0,33l Mrkvový krém so zázvorom
hlavné jedlo: 100g Kurací rezeň v cestíčku, zemiaková kaša, kompót

STREDA 08.07.2020
polievka: 
0,33l Slepačí vývar s celestínskymi rezancami
hlavné jedlo: 250g Ryžový nákyp

ŠTVRTOK 09.07.2020
polievka: 0,33l Hrachová s párkom
hlavné jedlo: 100g Zapekaný bravčový plátok, 1/2 ryža, 1/2 hranolky

PIATOK 10.07.2020
polievka: 
0,33l Zeleninová
hlavné jedlo: 240g Bryndzové pirohy s maslom

PONDELOK 13.07.2020
polievka: 0,33l Kalerábová s haluškami
hlavné jedlo: 100g Srbské ražniči (brav.plece, paradajka, paprika), pečené zemiaky v šupke

UTOROK 14.07.2020
polievka: 
0,33l Zelerový krém
hlavné jedlo: 100g Zahradnícke kuracie stehno, cestovina

STREDA 15.07.2020
polievka: 0,33l Richtárska (hov.vývar so zel., zemiakmi a mäsom)
hlavné jedlo: 100g Kurací paprikáš s cestovinou

ŠTVRTOK 16.07.2020
polievka: 
0,33l Fazuľová na kyslo
hlavné jedlo: 100g Spišská pochúťka (bravčové soté), zemiaková placka, zelenin. Šalát 1,3,7,10

PIATOK 17.07.2020
polievka: 0,33l Šampiňónová s mrveničkou
hlavné jedlo: 250g Granatiersky pochod, kyslá uhorka

PONDELOK 20.07.2020
polievka: 0,33l Rascová
hlavné jedlo: 100g Živánska v alobale

UTOROK 21.07.2020
polievka: 
0,33l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
hlavné jedlo: 100g Bravčové karé, belehradské zemiaky (paradajka, paprika), kys. uhorka

STREDA 22.07.2020
polievka: 0,33l Krúpová s udeným mäsom
hlavné jedlo: 100g Kuracie prsia s broskyňou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky

ŠTVRTOK 23.07.2020
polievka: 
0,33l Cviklová
hlavné jedlo: 100g Pštrosie vajce (fašírka s vajíčkom), zemiaky na kyslo

PIATOK 24.07.2020
polievka: 0,33l Hrášková s cestovinou
hlavné jedlo: 250g Rybie filé „Piccatta“ (syr, paradajková omáčka), varené zemiaky

PONDELOK 27.07.2020
polievka: 0,33l Tunka (šalátová mliečna)
hlavné jedlo: 100g Penne s kuracím mäsom, smotanová omáčka

UTOROK 28.07.2020
polievka: 
0,33l Sedliacka s vajcom
hlavné jedlo: 250g Buchty na pare s čokoládovým krémom

STREDA 29.07.2020
polievka: 0,33l Cícerová indická
hlavné jedlo: 250g Viedenský hovädzí rezeň (s opraženou cibuľou), tarhoňa

ŠTVRTOK 30.07.2020
polievka: 
0,33l Držková
hlavné jedlo: 100g Hrachový prívarok s volským okom, chlieb

PIATOK 31.07.2020
polievka: 0,33l Petržlenový krém
hlavné jedlo: 250g Zeleninové rizoto so syrom